Image:Prishtina maj 2005.jpg

From Wikipedia, the free encyclopedia

Wikimedia Commons logo This is a file from the Wikimedia Commons. The description on its description page there is shown below.
Commons is attempting to create a freely licensed media file repository. You can help.

UNMIK Head Quarters


Përshkrimi

Ndërtesa e UNMIK-ut fotografuar në orët e hershme të mëngjesit në majin e 2005-ës (rreth 05:00) nga GIMI me kërkesën e Hipi Zhdripit për projektin Wikipedia. Në fotografi shihet muri i ngritur prej betoni i cili është ndërtuar pas “11 Shtatorit” pastaj makinat e UNMIK-ut (makina e bardhë) dhe makinat e policisë ndërkombëtare (makina e kuqe). Në anën e djathtë mund të vërehet ish-sipërfaqja e hotelit Grand e cila tani përdoret si parking automjetesh dhe në të gjenden disa baraka të stërmbushura me antena satelitore që lë të supozohet se është një qendër koordinimi të dhënave digjitale. E tërë kjo përcillet nga pëllumbat para pallatit Adem Jashari, të cilët kanë popullzuar një pjesë të Prishtinës me ajër të pastër pas luftës në Kosovë.

Burimi

GIMI

Data

Maj 2005

Autori

Hipi Zhdripi

Leja
GNU head
Dan on the Albanian Wikipedia project has granted permission to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation; with no Invariant Sections, no Front-Cover Texts, and no Back-Cover Texts. A copy of the license is included in the section entitled " GNU Free Documentation License."

The following pages on the English Wikipedia link to this file (pages on other projects are not listed):

Metadata

This file contains additional information, probably added from the digital camera or scanner used to create or digitize it. If the file has been modified from its original state, some details may not fully reflect the modified image.